Αρχική σελίδα
 
 
   
Artemis Rooms

 

Καλωσορίσατε στα Ενοικιαζόμενα δωμάτια ΑΡΤΕΜΙΣ, στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων. Βρισκόμαστε σε ένα από τα γραφικότερα και πιο αξιοποιημένα σοκάκια της παλιάς πόλης, με θέα το Ενετικό Λιμάνι. Το κτίριο μας ανεγέρθη το 15ο αιώνα από τους Βενετούς και λειτουργούσε ως οικία πέντε δωματίων έως και το 1982. Τότε αποφασίσαμε να το μετατρέψουμε σε χώρο φιλοξενίας, παρακινούμενοι από την επιθυμία μας να γνωρίζουμε ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο. Το 1995 ανακαινίσθηκαν πλήρως οι εσωτερικοί του χώροι, διατηρήθηκε όμως εξ ολοκλήρου η εξωτερική όψη του κτιρίου, καθώς επίσης και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του εσωτερικού που θυμίζουν τον ρομαντισμό της Βενετσιάνικης εποχής.

Είναι οικογενειακή μας επιχείρηση και κατά συνέπεια η αγάπη με την οποία έχουμε επιμεληθεί όλους τους χώρους, η ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε στην καθαριότητα αυτών και η φιλοξενία μας, για την οποία είναι φημισμένος ο Κρητικός λαός, απαρτίζουν τα στοιχεία εκείνα που μας έχουν κάνει προτεινόμενο προορισμό σε πολλούς τουριστικούς οδηγούς.

Επιλέγοντας μας, θα έχετε τη δυνατότητα να μείνετε είτε σε δωμάτιο με θέα προς την πλευρά του στενού είτε προς την πίσω πλευρά, με θέα Βενετσιάνικα κτίρια, ιδανική επιλογή για μια απόλυτα ήσυχη και ήρεμη διαμονή. Η Παλιά Πόλη σφύζει από ζωή και προσφέρει μια πληθώρα εμπορικών καταστημάτων για τις αγορές σας, όπως επίσης μια μεγάλη ποικιλία από γραφικές ταβέρνες και καφετέριες, όπου μπορείτε να γευματίσετε ή να πιείτε το ποτό σας.

Επόμενη σελίδα
Αριθμός Γνωστοποίησης: 1045566    
 
Copyright © 2008-2018 Artemis Rooms - All Rights Reserved.